HV Internos

Trivium 102
4873 LP Etten-leur

Postbus 530
4870 AM Etten-leur

Contactpersoon
Ron Dujardin

Email
voorzitter@handbalinternos.nl

Plan uw route

Contact

Jouw gegevens

Geslacht: ManVrouw
Geboortedatum   
Upload pasfoto   
Hierbij meld ik mij aan als lid van Handbalvereniging Internos. Ik heb kennisgenomen van de statuten, het Huishoudelijk reglement , Privacy Policy op www.handbalinternos.nl en de bijgevoegde informatie en ik ga daarmee akkoord.

Machtiging inzake contributie HV Internos

Ik verklaar mij akkoord met de regeling van automatische incasso

Toestemming publicatie beeldmateriaal

Bij Handbalvereniging Internos worden regelmatig foto’s en mogelijk ook video’s gemaakt, zoals bij wedstrijden en verenigingsactiviteiten. Wij gaan zorgvuldig om met dit beeldmateriaal en daarom vragen wij om uw toestemming voor het gebruik van beeldmateriaal van u, uw zoon of dochter.

Uw toestemming geldt alleen voor beeldmateriaal dat door ons, of in opdracht van ons worden gemaakt. Handbalvereniging Internos heeft geen invloed op foto’s of video’s die door anderen worden gemaakt tijdens wedstrijden of activiteiten.

U mag altijd terugkomen op de door u gegeven toestemming. U mag ook op een later moment alsnog schriftelijk toestemming geven.

Hierbij verklaar ik / ouder (of voogd) dat beeldmateriaal door Handbalvereniging Internos wel gebruikt mag worden voor publicatie. voor leden van jonger dan 16 jaar is er toestemming van de ouders (of voogd) nodig.

Cookie-instellingen

Cookies zijn kleine tekstbestandjes die door je browser worden opgeslagen op je computer.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen