Vrijwilligers gezocht voor het geven van clinics

Om de handbalsport in Etten-Leur te promoten, is het geven van clinics een goed middel. Ieder jaar krijgt HV Internos verzoeken voor het verzorgen van clinics, m.n. op basisscholen.

Het bekend maken en houden van de handbalsport is in het voordeel van de teams. Door clinics kunnen we het leden aantal stabiel laten en zijn we in staat om in alle leeftijdscategorieën handbal te spelen. Jouw enthousiasme over het handbal spel maakt andere mensen nieuwsgierig naar de handbalsport en onze vereniging.

Het geven van een clinic kan je met een klein groepje doen maar je kan ook je team een training of wedstrijd verzorgen.

Vind jij het leuk om met kinderen te begeleiden in een korte handbal training en/of wedstrijd. Meld je aan bij het bestuur of je trainer/coach. Tijdens Clinics zijn er altijd verzorgers of leerkrachten om de kinderen te begeleiden.

Is het begeleiden van kinderen niet jouw ‘ding’ maar wil je wel actief zijn voor de vereniging dan kan je ook helpen met het opbouwen en opruimen van alle spullen. Je kan flyers uitdelen aan kinderen, ouders en belangstellende.

Voor de clinics stelt Internos spullen beschikbaar voor het vervoer van de spullen hebben we ook hulp nodig. Ouders die de mogelijkheid hebben om grote materialen te vervoeren zijn welkom.

In de nabije toekomst zijn er twee aanbiedingen voor clinics:

  • Dinsdag 16 april: Clinic bij de hofstede
  • Vrijdag 19 april: Sonate (3 basisscholen in Ettenleur, de Klankhof, Het Carillon en SBO het Kompas) organiseren een sportdag bij Rugby Club Etten-Leur.
  • Zaterdag 25 mei: Een sportevenement Etten-Leur.

Meld je aan als vrijwilliger bij je trainer/coach of via secretaris@handbal.nl.