Sponsor contract met Deventrade en Bruba Sport

HV Internos heeft een sponsorcontract getekend met Bruba Sport en Deventrade voor de aankoop van kleding en sportbenodigdheden. Een deel van de aanschafwaarde wordt als tegoed voor het volgende jaar beschikbaar gesteld. De komende jaren willen we per seizoen een aantal teams voorzien van nieuwe tenues.

Met dit contract zijn we verplicht om kleding en toebehoren af te nemen via de sponsor. Als we in de toekomst sponsoren vinden voor een team, dan zal ook de kleding of bedrukking via Bruba Sport gaan.

Bruba Sport zullen de meeste mensen wel kennen. De sportzaak in Etten-Leur die meerdere sportverenigingen voorziet van kleding en toebehoren. Deventrade is de groothandel van de sport benodigdheden en heeft o.a. merken zoals Stanno, hummel, Reece, Derbystar, Select en Opro.