Winst voor DS3

Na een geslaagd Oktoberfest feest van de vereniging op zaterdagavond speelde dames 3 van H.V. Internos zondagochtend hun derde wedstrijd van de competitie. De wedstrijd was tegen OHC, een tegenstander waar zij de afgelopen seizoenen aan gewaagd waren.

Internos begon de wedstrijd niet heel sterk en keek al snel tegen een 1-7 achterstand aan.  Daarna kwamen zij goed terug, de verdediging werd feller en er werd beter samengewerkt. Er werd verdedigd in een 5-1 opstelling waardoor OHC minder goed tot scoren kwam. De ruststand was 8-9, nog steeds in het voordeel van OHC.

In de tweede helft moest Internos nog wel even aan de bak. De verdediging bleef sterk en de kansen werden goed afgemaakt aan de andere kant. De wedstrijd werd uiteindelijk overtuigend gewonnen door Internos met 21-14!

Foto: Esmee van de Nieuwenhuijzen