In Memoriam – Jan van Garderen

Op 12 april is Jan van Garderen plotseling overleden. Het bestuur is geschokt door het bericht, immers Jan was een prominent lid van onze vereniging. Jan is 62 jaar oud geworden.

We kennen Jan als een van die leden, die altijd klaar stond om een helpende hand toe te steken. Dat gold overigens niet alleen binnen onze vereniging, maar ook daarbuiten. Zo was hij een van de vrijwilligers bij de prof wielerronde van Etten-Leur en stond hij wekelijks achter de bar bij de wedstrijddagen van ELBC.

Jan was lid van onze vereniging vanaf december 1994 en hij was onder andere NHV scheidsrechter. Verder kon je op Jan altijd een beroep doen als we hulp nodig hadden en was hij ook degene die met bardiensten bij de activiteiten van ELBC zorgde voor de verbinding tussen onze verenigingen.

Met Jan verliezen we een fijn en actief lid en wij wensen de familie veel sterkte bij dit plotselinge verlies. Namens de vereniging hebben wij de condoleances aan de familie overgebracht en zorgen we bij de uitvaart voor een mooie bos rozen conform de laatste wensen.

Jan we zullen je gaan missen, rust in vrede.

Bestuur HV Internos