SAVE THE DATE!!!

Nu met ingang van 25 september 2022 Nederland grotendeels weer van het slot is (terug naar het oude normaal), wordt het tijd om te gaan plannen.

Noteer de volgende activiteiten alvast in de agenda.

3 t/m 5 maart 2022
Op donderdag 3 maart (groep 3 t/m 5) en vrijdag 4 maart (groep 6 t/m 8) zijn er de handbal clinics voor de school jeugd als vervanging voor het helaas niet door kunnen gaan van het kersthandbaltoernooi. Er hebben zich sowieso al 22 deelnemers aangemeld.

26 & 27 mei 2022
Op 26 en 27 mei 2022 vindt het jaarlijkse PSV Handbal Hemelvaarttoernooi plaats op de nieuwe locatie op de velden van Nieuw Woensel op Sportpark Eindhoven-Noord te Eindhoven.
Meer informatie: https://www.psvhandbal.nl/hemelvaarttoernooi-2022

10 juni 2022
Steeds uitgesteld vanwege de corona maatregelen wordt het nu echt tijd voor een ledenvergadering. We willen die aan het einde van de zaalcompetitie plannen en gezien vakanties van voorzitter en penningmeester hebben we vooralsnog vrijdag 10 juni gepland. Mogelijk combineren we dit met een feestavond, maar daarover later meer. Houdt die datum in ieder geval vrij. Een mocht de datum veranderen, dan horen jullie dat zo snel mogelijk.

3 juli 2022
Op 3 juli is het handbal toernooi van Heerle waar elk jaar diverse teams aan mee doen. Bespreek het alvast binnen het team zodat we op tijd kunnen inschrijven en mooi als we er met een grote groep aanwezig zijn.

8 t/m 10 juli 2022
Het jeugdreisje gaat dit jaar weer van start en wel op 8,9 en 10 juli.
Nadere informatie volgt.

15 t/m 17 juli 2022
Het beachhandbal toernooi staat weer gepland voor 15, 16 en 17 juli. Er is al enige hulp aangeboden bij de organisatie, maar meer hulp is welkom. Op vrijdag avond hebben we het gebruikelijke familie/bedrijven toernooi met meerde activiteiten en misschien een feestavond, zaterdag willen we de volle dag benutten voor een jeugdtoernooi waarbij we ook andere verenigingen uitnodigen en op zondag is het traditionele recreanten/vrienden toernooi.

3 & 4 september 2022
Zaterdag 3 september (jeugd) en zondag 4 september (senioren en A teams) toernooi bij HMC in Raamdonksveer. Meer informatie: https://hmcraamsdonksveer.nl/hmc-toernooi/