Oefenwedstrijd HC1

Heren C1 kent tot nu toe een makkelijk seizoen, te makkelijk eigenlijk.
In hun poule is Tachos het enige team wat nog een beetje in de buurt komt.

Maar zonder tegenstand wordt het snel saai en hoewel het leuk is om elke keer (flink) te winnen, ze leren er niets van.

Om die reden is er gezocht naar een tegenstander voor een oefenwedstrijd. Die werd gevonden in de competitie van Oost-Brabant. Het team van E.H.V. HC1 loopt daar tegen hetzelfde probleem aan als onze jongens, er is geen tegenstand. Ook zij wilden graag een keer spelen tegen een gelijkwaardig team.

Gisteren (12 december) was het dan zover.
Hieronder het verslag van coach John.

Wat een dag vandaag, Max wint op miraculeuze wijze een knotsgek en spannend F1 kampioenschap…. en mijn mannen verslaan met groot verschil de nummer 1 uit de handbal competitie van Zuidoost Brabant, EHV.
Ik had verwacht dat we tegen dit team het moeilijker zouden krijgen, maar Internos was vanaf het eerste fluitsignaal superscherp. Al snel liepen we punten uit door hard en eerlijk te verdedigen en slim en krachtig aan te vallen.
Met name Nick en Sven ontpopten zich in deze fase als een supersterk aanvalsduo. Helaas moesten we toen al snel afscheid nemen van een sterk gegroeide Micha, met een polsblessure. Terwijl Mylan helaas ook niet meer verder kon. Het team pakte het samen heel goed op en gelukkig was Mattijn voldoende hersteld om zich, begrenst door ons als staf, in de strijd te mengen.
De tweede helft vroeg de laatste krachten van de mannen, maar ze bleven doorgaan. Bastiaan werd een plaag in de linkerhoek en scoorde meermaals overtuigend. Ook Rik was op de cirkel zeer slim in zijn positie en doeltreffend. Jeremy verbeet zijn pijn en Jouke perste er de laatste restjes uit en beide mannen waren geweldig.
En dan hebben we Remco; onze goalie oversteeg zichzelf en heeft een top wedstrijd gekeept.
Een super mooie wedstrijd waar de mannen echt iets moois hebben laten zien. *TOPPERS*