Geld verdienen voor H.V. Internos

De gemeenteraadsverkiezingen komen eraan. Dat houdt in dat we weer naar de stembus mogen in maart 2022. Om het stemproces goed te laten verlopen is de gemeente Etten-Leur op zoek naar inwoners die willen helpen.

U ondersteunt niet alleen in het stemproces maar haalt ook een mooi presentje binnen voor uw Etten-Leurse vereniging of wijkgebouw. In ruil voor uw inzet als stembureaulid ontvangt uw vereniging of wijkgebouw een vergoeding van €150,-.

Wie zoeken wij?
De gemeente Etten-Leur is op zoek naar personen die:

Op de dag van de stemming minimaal 18 jaar en stemgerechtigd zijn
– Stressbestendig, representatief en behulpzaam zijn
– De Nederlandse taal goed beheersen en duidelijk en helder kunnen communiceren
– Fysiek in staat zijn om een lange dag op een stembureau te zitten
– Beschikbaar zijn van 07.00 uur ’s ochtends tot 24.00 uur (uiteraard wel in te delen in shifts). Op maandag en dinsdag zijn de stembureaus open van 07.30 uur tot 21.00 uur er hoeft dan niet geteld te worden.

Uiteraard kunt u niet deelnemen wanneer u op de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen staat, wethouder of raadslid bent, eerder in strijd met de wet hebt gehandeld tijdens voorgaande verkiezingen of wanneer u als lid bent benoemd van het centraal stembureau.

Aanmelden kan via deze link