Wedstrijdverslag DS3

INTERNOS DS3 – HC Zeeland DS1

Vandaag (zondag 21 november 2021) hebben wij tegen HC Zeeland DS1 gespeeld. Momenteel bevinden zij zich op de eerste plaats en staan wij als 4e op de lijst. Met 2 wissels aan onze zijde beloofde het een spannende pot te worden.

We hebben een mooie wedstrijd weten te spelen waarin er als team veel samenwerking aanwezig was. Onze verdediging stond sterk waardoor Zeeland moeite had hier door heen te komen. Zij waren echter erg snel en konden daardoor veel punten pakken met break outs.
In onze aanval werden er mooie doelpunten gemaakt vanuit diverse posities en werd er goed gekaatst met de cirkel.

Ondanks de stappen vooruit die we als team iedere week zetten, was Zeeland dit keer nog te sterk voor ons, wat resulteerde in een eindstand van 12-20.
Aan ons de taak hard te werken op de trainingen de komende tijd om als team progressie te blijven boeken!