Bezetting kantine

Nu de zaalcompetitie weer begonnen is, is het ook weer drukker aan het worden in onze kantine. De kantine kan echter niet open zijn als er niemand achter de bar staat.
De groep vrijwilligers is de laatste 1,5 jaar in coronatijd alleen een stuk kleiner geworden. Via de diverse whatsapp groepen is er al een oproep gedaan en zijn er al een aantal leden/ouders die zich aangemeld hebben.

Jolanda en Saskia zijn gestopt met het regelen van de roosters voor de bardiensten, vandaar dat we de laatste tijd last minute geprobeerd hebben om toch bezetting achter de bar in de kantine te regelen.
Tim Peeters hebben we bereid gevonden om dit over te nemen. Zodra de overdracht heeft plaatsgevonden zal hij de bardiensten voor een paar maanden vooruitplannen, zodat de vrijwilligers ruim op tijd weten wanneer ze aan de beurt zijn.

Donderdag 18 november zullen we een bijeenkomst organiseren waar alles omtrent de bardiensten uitgelegd wordt, zodat je weet hoe alles werkt en wat er verwacht wordt. Sinds we alleen nog maar met pin kunnen betalen is alles een stuk makkelijker te worden.
Het zou fijn zijn als er per team 4 of 5 ouders/leden zijn die bardiensten draaien. Dat zou dan inhouden dat je in het zaalseizoen een keer of 3 een bardienst draait. Een bardienst duurt meestal zo’n 2 uur en kan ingepland worden voor of na je eigen wedstrijd of rond het tijdstip dat je eigen zoon of dochter een wedstrijd speelt.

Een leuke en gezellige manier om ook de andere leden van de vereniging te leren kennen. En zonder vrijwilligers kan de kantine helaas niet open zijn.
Als je je wilt opgeven voor de bartraining stuur dan even een whatsappje naar 06-48187532. Vermeld even je naam, team of team van je zoon/dochter.