Scholen handbaltoernooi

Gelukkig gaat het Internos kerstschoolhandbaltoernooi weer door komende kerstvakantie, tenminste als we dan niet weer in lockdown zitten, en wel op 3, 4 en 5 januari 2022.

Het laatste jaar zijn er wat mutaties in het organisatie comité geweest, waardoor we op zoek zijn naar 3 vrijwilligers om het organisatie comité te versterken. Alles is goed geregeld en ligt goed gedocumenteerd vast. Er is nog een zeer ervaren vrijwilliger die het al jaren organiseert, maar nog wat hulp kan gebruiken. We horen het graag als jullie willen helpen met de organisatie van dit toernooi dat al tientallen jaren plaatsvindt en elk jaar een hoogtepunt is voor de vereniging.

Aanmelden als vrijwilliger (of voor meer informatie) kun je contact opnemen met Astrid de Weert (astriddeweert@ziggo.nl)