Corona update

Met spanning hebben we gekeken naar de persconferentie van 28 mei, jullie waarschijnlijk ook. Goede berichten. Vanaf 5 juni mag weer veel meer!

We mogen weer binnen sporten, zowel de jeugd als senioren en in groepsverband waar de 1,5 meter als dat voor de sport niet kan, niet hoeft te worden gerespecteerd. Tevens mogen de jeugdteams tot en met 17 jaar ook weer wedstrijden spelen tegen andere verenigingen, maar zonder publiek.

Voor de senioren geldt dat wedstrijden ook mogen, alleen binnen de vereniging (onderling dus), maar ook dat geeft meer ruimte en mogelijkheden. Als bestuur zijn we blij dat er dus weer meer mag op sportief gebied zodat we weer een belangrijke stap zetten naar normaal.

Het bestuur en de trainers pakken dit op en gaan kijken welke mogelijkheden er zijn om jullie weer meer te kunnen bieden op gebied van training, wedstrijden en een stukje gezonde competitie. De trainingstijden worden opnieuw bekeken en of via dit onderonsje en anders via de trainersapp en op de site zullen de trainingstijden aangegeven worden.

Het bestuur bekijkt momenteel ook of we in Etten-Leur extra ruimte kunnen vinden/huren om aan de behoefte aan extra trainingstijden voor volgend seizoen te kunnen voldoen.

De kleedkamers zijn dan ook weer open en te gebruiken en er mag weer gedoucht worden.  Alleen is publiek nog niet toegestaan, behalve de begeleiding van het team (geldt dus ook voor die ouders die teams rijden!)

Kantine

Wat ook weer mag is het gebruik van de kantine. De sportkantines mogen weer open tot een maximum van 30 personen met inachtneming van de corona regels. Dat betekent dat Bas en Tonnie en mensen van de kantine zorg dragen dat de inrichting coronaproof is en we denken in onze kantineĀ  rond de dertig mensen kwijt te kunnen. Dat geeft dus weer mogelijkheden voor een drankje na de wedstrijd of training en andere mogelijkheden. We kijken ook of bijvoorbeeld een terrasmogelijkheid bij buiten wedstrijden mogelijk is, daar kan en mag nog meer.

Wel het verzoek om bij gebruik van de kantine even naam en telefoonnummer in te vullen en de gezondheidscheck te doen, maar dat laatste is ook van belang bij trainen en wedstrijden, we gaan er dan ook van uit dat je geen klachten hebt als je komt trainen of spelen.
Waar gesproken wordt over reservering spreken we af dat bovenstaande voldoende is, feitelijk is de reservering al gedaan omdat jullie komen trainen en reserveren bij de ingang mag zoals ook bij de horeca.

Cookie-instellingen

Cookies zijn kleine tekstbestandjes die door je browser worden opgeslagen op je computer.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen