Hulp gezocht bij landelijke verkiezingen in maart.

Beste Leden,

De gemeente zoekt vrijwilligers voor het bemensen van de stembureaus bij de landelijke verkiezingen in maart. Met de gemeenteraad is afgesproken, dat vrijwilligers die namens verenigingen hieraan meedoen ervoor zorgen dat de vereniging een bijdrage krijgt van 150 euro. Jullie snappen dat dit in deze tijd van corona inkomsten zijn die helpen onze financiƫn op peil (en liefst een buffer te hebben voor activiteiten voor de vereniging) te houden en ook te zorgen dat we niet de contributie omhoog hoeven te doen.
Dus vind je het leuk dit te doen, voldoe je aan de eisen die gesteld worden (zie download hieronder) en wil je de vereniging helpen, meld je dan aan. Niets hoeft, maar we stellen alle hulp in deze tijd erg op prijs.

Namens het bestuur

Ron Dujardin

Voorzitter HV Internos.

Cookie-instellingen

Cookies zijn kleine tekstbestandjes die door je browser worden opgeslagen op je computer.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen