Overwinning E2

Zondag 4 oktober 9.00 uur: de wedstrijd Internos E2- Heerle E3 staat op het programma.

Het is vroeg en het is wennen zo zonder publiek op de tribune. Het is erg stil in de zaal.
De E2 start goed en komt gemakkelijk op voorsprong. Echter halverwege de eerste helft komt Heerle gemakkelijk door de verdediging en scoren zij een aantal keer. Bij Internos lukt het even niet om te scoren, er komen ballen op de paal en lat, over en naast, maar in niet in de goal. Hierdoor komt Heerle op voorsprong en gaat Internos met achterstand de rust in.
Na de rust gaat het in het begin gelijk op en wordt er over en weer gescoord. Halverwege de tweede helft gaan de meiden goed samen spelen en komen ze op voorsprong. Het worden een paar spannende laatste minuten, kunnen ze de voorsprong vasthouden of niet? Verdedigend wordt heel hard gewerkt en lukt het Heerle niet om te scoren.  In de aanval kan Internos nog een keer scoren en winnen de meiden uiteindelijk met 12-10. Na de wedstrijd wordt de overwinning gevierd door hand in hand naar de tribune te rennen. Dit wordt gefilmd en direct met hun ouders gedeeld.

Cookie-instellingen

Cookies zijn kleine tekstbestandjes die door je browser worden opgeslagen op je computer.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen