Eerste veldwedstrijd HC1

Wedstrijdverslag HC1

6 september 2020. Eindelijk na een lange periode startte de handbalcompetitie weer. Alle teams die veldcompetitie spelen, speelden de eerste ronde thuis. De HC1 speelde als laatste de wedstrijd om 13.45 uur. Dat was best spannend, want het was voor het team de eerste keer dat ze in de C-competitie gingen spelen. De jongens hadden de pech dat Jeremey, vanwege ziekte niet mee kon spelen. Gelukkig kon het team rekenen op Rik, die na zijn eigen D-wedstrijd nog wel een wedstrijdje wilde spelen.

De tegenstanders (de jongens C van Blauw-Wit) waren erg groot en lang. De jongens waren erg onder de indruk van de tegenstanders en kwamen de eerste minuten nauwelijks tot een goede aanval en schoten op het doel. De tegenstanders hadden beduidend minder moeite met de aanval en scoorden erg makkelijk. Binnen enkele minuten stond Internos achter met 5-0. Gelukkig bleven de jongens strijden en kwamen ze zelf ook een paar keer door de verdediging en was de 0 van het scorebord.  Ook het verdedigen ging een stuk beter, waardoor de tegenstanders er niet meer altijd door heen kwamen. De ruststand was  6 -17

Ook na de rust werd er keihard gewerkt door het hele team, waardoor de voorsprong van de tegenstanders niet groter werd. De eindstand was 17 – 28. Op naar de volgende tegenstander United Breda volgende week zondag 20-9-2020 om 11.00 uur in Breda.