Internos E2 – HMC E2

Zondag 3 november speelde Internos E2 de uitwedstrijd bij HMC E2 in Raamsdonksveer. In de eerste helft ging het gelijk op en hadden beide teams de verdediging goed op orde. Al snel kwamen we 1-0 voor door een mooi sprongschot van Teun. Deze stand stond lang op het scorebord. Vlak voor rust lukte het HMC dan toch om onze doelman Tim te passeren, maar in de volgende aanval maakte de debuterende Kyan zijn allereerste Internos goal! Met een 2-1 voorsprong de rust in.

Tijdens de rust werd afgesproken om minder statisch te spelen en acties te maken en vooral laag in de hoeken te schieten. Nou dat heeft HMC geweten! Binnen 5 minuten had Daan er 3 ballen ingegooid. En na een mooie break out van Xanti en een doelpunt na een mooie schijnbeweging van Leine stond het halverwege de 2e helft 7-1. Juul, die tot dan toe haar doel de 2e helft schoon had gehouden, was 2x kansloos op HMC schoten. Vlak voor het einde scoorde Tim (vanuit de linkerhoek) en Rick allebei op assist van Kayra. Uiteindelijk stond er aan het eind van de wedstrijd een mooi 4-11 op het scorebord. En dus was het feest in de kleedkamer na afloop!

Cookie-instellingen

Cookies zijn kleine tekstbestandjes die door je browser worden opgeslagen op je computer.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen