Dames B1 1e overwinning binnen!

Een goede voorbereiding kende voor de dames B1 helaas vooralsnog geen goed vervolg in de eerste wedstrijden van de competitie. Maar aan die puntloze reeks kwam vandaag een einde. Na drie wedstrijden die werden verloren, hebben de dames vandaag in eigen huis 2 punten gepakt tegen Z.A.P. DB1!

Het was een spannende wedstrijd die de gehele tijd gelijk opging, maar waarbij onze meiden ook de gehele wedstrijd de kleine voorsprong hebben gehouden. Het voortdurend zoeken en vinden van de cirkelspeelster door de tegenstander zorgde ervoor dat de meiden helaas niet verder uit konden lopen. Gelukkig waren er vele goede individuele acties en bij vlagen een mooi collectief spel van onze meiden. Op het einde werd het nog even spannend toen Z.A.P. met 7 veldspelers ging spelen in een uiterste poging alsnog met een overwinning naar huis te gaan, maar uiteindelijk hebben de dames hun hoofd koel gehouden en de overwinning binnengesleept!

Het harde werken werd vandaag dus eindelijk beloond en daar waren de dames erg blij mee. Dit smaakt naar meer!!

Cookie-instellingen

Cookies zijn kleine tekstbestandjes die door je browser worden opgeslagen op je computer.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen