Vreugde bij Groene Ster–Internos E2

Zaterdagavond 13 oktober stond er voor het eerst een “avond”wedstrijd op het programma voor Internos E2. Uit bij Groene Ster E2 te Zevenbergen. Best spannend aangezien dit hetzelfde team was waar we bij de F-jes altijd goed tegenstand konden bieden, maar aan het eind toch altijd net verloren. Ivan was op vakantie en Micha haakte op het laatste moment ziek af, maar gelukkig wilde Rik nog wel een extra wedstrijdje spelen, waardoor we toch nog een wissel hadden.

In het begin was er veel balverlies van onze kant, waardoor Groene Ster op voorsprong kwam. Gelukkig werden we al snel balvaster en werd de achterstand omgezet in een voorsprong. Het nieuwe handbal dat de NHV voorstaat (met 3 man/vrouw offensief verdedigen buiten de 9 meter) werkte goed, waardoor we veel balveroveringen hadden door Esmee, Isa en Rik met een break-out tot gevolg. En het was goed te zien dat daar de laatste tijd veel op was getraind. Andere spelers en speelsters liepen goed mee met de break-out en er werd goed naar elkaar gekeken en overgespeeld. We gingen dan ook de rust in met een 8-4 voorsprong.

In de tweede helft werd er in de aanval goed rondgespeeld en doordat de tegenstander ook offensief verdedigde was er veel ruimte achter de verdediging. Hier werd door de hoekspelers goed gebruik van gemaakt, door goed in te starten vanuit de hoeken en zo werd er een paar keer gescoord vanaf de cirkel door instartende Bob, Imke en Leine. Ook Juul, onze keepster van de 1e helft, maakte nog een goal, waardoor de wedstrijd in een 14-6 overwinning eindigde en alle spelers en speelsters gescoord hadden. De vreugde was op het einde groot dat we eindelijk een keer gewonnen hadden van Groene Ster en dan ook nog met veel spelplezier en goed samenspel.

Cookie-instellingen

Cookies zijn kleine tekstbestandjes die door je browser worden opgeslagen op je computer.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen