Eerste winst van het seizoen voor D1

Zondag 7 oktober. De eerste zaalwedstrijd van het seizoen tegen OHC en de D1-clan had er weer zin. Jeminee, wat zijn die dames groot van OHC, dachten de coaches voor de wedstrijd, maar tijdens het begroeten waren wij toch ook al weer wat centimetertjes gegroeid gedurende de zomermaanden.
Voor de wedstrijd even kort met elkaar de individuele doelen bepaald (1x linksonder, laag schieten, 6 van de 10 ballen tegenhouden, arm hoog houden, etc.) en we waren los! Jeremey kwam in de eerste helft al voorbij gelachen…. Heb mijn doel al gehaald. Op naar een nieuw doel, dan! En zo volgden er meer. Ruststand 12 – 4
De tweede helft lieten we OHC dichterbij komen. Misschien dachten we dat we er al waren en waren we een beetje afwachtend in onze acties. We kregen het in de verdediging niet volledig voor elkaar om het dicht te houden. Schuiven en elkaar helpen ging hier en daar niet optimaal. Toch ook hele leuke dingen laten zien, die uiteindelijke resulteerde in de eerste winst van het seizoen: Eindstand 22 -11
Op naar volgende week: Uit tegen United Breda. (Met dank aan Angela de Vries.)