Internos DB1 – M.I.C. DB1

Wedstrijdverslag Internos DB1-M.I.C. DB1, zondag 30 september 2018

De eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen in de B Divisie Zuidoost is een feit. We zijn benieuwd wat deze klasse en dit niveau gaat brengen. Het is moeilijk in te schatten waar we staan. Hoe goed zijn wij en hoe sterk zijn de tegenstanders. De tegenstander van vandaag moest een verre reis maken vanuit Zuid Limburg. In het begin van de wedstrijd was bij de tegenstander niets te merken van een vermoeiende verre reis. Via de hoeken waren deze meiden dodelijk effectief. Dit leidde al snel tot een 0-2 achterstand. Langzaamaan begon het te lopen bij Internos, al waren er wel enkele strafworpen nodig om de zaak gelijk te trekken. Via 4-4 werd het uiteindelijk 13-6 bij rust, waarbij de tegenstander zeker een kwartier lang niet tot scoren kwam.

In de tweede helft liep het allemaal redelijk, al waren de dames van Internos af en toe toch erg slordig in de aanval. Het voor rust gemaakte verschil liep hierdoor niet verder op. Toch was duidelijk dat Internos een maatje te groot was voor de meiden uit Meerssen-Valkenburg. Goed en snel spel leverden nog enkele mooie aanvallen en doelpunten op. Ook stond het verdedigend goed en bovendien werd de tegenstander moe. Zij konden aanvallend dan ook niet veel meer brengen. De eindstand werd uiteindelijk 22-12. Een mooie start van de competitie. Volgende week mogen we zelf een reis maken naar Zuid Limburg. Dan is namelijk Vlug & Lenig uit Geleen de tegenstander. De verwachting is dat dit een veel moeilijkere pot zal worden. (Met dank aan Dennis Reubens)

Cookie-instellingen

Cookies zijn kleine tekstbestandjes die door je browser worden opgeslagen op je computer.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen