Mooie overwinning D1 op Mixed Up

Woensdagavond 19.00 uur. Dreigende wolken, maar een mooi groen kunstgrasveld. Uit tegen Mixed Up moesten we (de kiddies van D1) nog even onze draai vinden. In de eerste helft wisten we elkaar nog niet helemaal te vinden, wisten we de lat juist heel veel te vinden en moesten we verdedigend de juiste modus nog even vinden. Toch gingen we de rust in met 2 puntjes voorsprong, mede door het superkeepen van Tobey (7 – 9). Maar de tweede helft was het dieseltje weer op stoom!!! Strakke verdediging, snelle aanvallen, mooie passes en supermooie acties van iedereen. Remco’s initiatieven op de hoek werden, in tegenstelling tot de eerste helft, prachtig beloond (ben de tel kwijt, maar hij heeft er minimaal 5 op zijn naam geschreven. Winst mee terug naar Etten-Leur 12-25. Op naar zondag tegen Groene Ster! (met dank aan Angela de Vries)